Eenmalige afspraak maken

Via deze pagina kun je met mij een eenmalige afspraak maken. Tijdens deze afspraak kunnen we kijken naar wat jij nodig hebt voor een vitaal leven. Ik geef je tips en adviezen op basis van mijn ervaring. Je krijgt een couponcode voor de waarde van deze afspraak t.w.v. 25,-, die je kunt gebruiken voor een van de coachingpakketten.
Voor het maken van de afspraak kies je of telefonisch, of per zoom. Je kiest het moment dat jou goed uitkomt. Je ontvangt een bevestiging.

Afspraak extern
Wat voor afspraak wilt u maken?

Frank Korlas, jouw vitaliteitscoach

Heb je je meettool al ontvangen?

DIFOLIS

VOOR VITALITEIT

Erkend en aangesloten bij de BGN

Hoorn 77 – 12
2404 HH Alphen aan de Rijn
06 – 23 80 83 97

       BGN Nummer  4038 | AGB Code 90068532 

       CookiebeleidAlgemene Voorwaarden | Privacy

Bij Difolis geloof ik niet in pillen, poeders of crash diëten. Mijn naam zegt het eigenlijk al: ik kies voor een complete aanpak met de focus op een eenvoudig eet – en leefpatroon, namelijk de Difolis Wet van 3 en de 12 Commitments en op jouw fitheid. Die specifieke combinatie hiervan zorgt ervoor dat je met het Difolis programma resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield. Als gediplomeerde voeding – en vitaliteitscoach adviseer en motiveer ik je op beide gebieden. Zo realiseer je niet alleen je streefgewicht, je weet ook zeker dat je mentaal én fysiek vol energie zit en blijft. Dat zie je – dit voel je en dit straal je ook uit!

Copyright 2022 © Difolis