Previous
Next

Recepten

Wil je gezond en lekker koken voor thuis en onderweg? Hier vind je de lekkerste recepten voor een gezond ontbijt, lunch, maaltijd of tussendoortje van verschillende koks. Welk recept is jouw favoriet?  Laat het ons weten!

Wij zijn zelf fan van de recepten met rijst van de toko. Deze rijst blijft lekker zacht en is een paar dagen lang houdbaar in de koelkast. Heerlijk met kip en verse groenten en kruiden zorgt dit voor een verrukkelijke lunch. Gezond en lekker zonder toegevoegde E-nummers. Ook de zelfgemaakte pastasaus is onze favoriet. Is koken echt niets voor jou? Kies dan voor een goede lokale cateraar!

Appel – Perenmoes maken

Appel -Perenmoes Een makkelijk tussendoortje. De moes kan ook gebruikt worden in je zelfgemaakte rode kool. Er zijn diverse manieren om de appel-perenmoes te bereiden.

Lees verder »

Frank Korlas, jouw vitaliteitscoach

Heb je je meettool al ontvangen?

DIFOLIS

VOOR VITALITEIT

Erkend en aangesloten bij de BGN

Hoorn 77 – 12
2404 HH Alphen aan de Rijn
06 – 23 80 83 97

       BGN Nummer  4038 | AGB Code 90068532 

       CookiebeleidAlgemene Voorwaarden | Privacy

Bij Difolis geloof ik niet in pillen, poeders of crash diëten. Mijn naam zegt het eigenlijk al: ik kies voor een complete aanpak met de focus op een eenvoudig eet – en leefpatroon, namelijk de Difolis Wet van 3 en de 12 Commitments en op jouw fitheid. Die specifieke combinatie hiervan zorgt ervoor dat je met het Difolis programma resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield. Als gediplomeerde voeding – en vitaliteitscoach adviseer en motiveer ik je op beide gebieden. Zo realiseer je niet alleen je streefgewicht, je weet ook zeker dat je mentaal én fysiek vol energie zit en blijft. Dat zie je – dit voel je en dit straal je ook uit!

Copyright 2022 © Difolis